202 total views

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de tâlhărie. La data de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 , de o femeie de 75 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce se întorcea la domiciliu, pe strada Republicii, o persoană necunoscută, de sex masculin, i-ar fi smuls de la gât lănțișorul din aur, după care a fugit.

La data de 04 august a.c., polițiștii vâlceni au mai fost sesizați de alte două femei din municipiu, respectiv o femeie de 47 de ani, care în timp ce se afla pe str. Decebal, o persoană necunoscută, de sex masculin, i-ar fi smuls de la gât lănțișorul din aur, după care a fugit și o femeie de 61 de ani, care în timp ce se afla pe str. Republicii, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi încercat să-i smulgă de la gât lănțișorul din aur, însă nu a reușit, după care a fugit.

În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști a fost identificat un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea faptelor. Având în vedere probatoriul administrat, organele ce cercetare penală, din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea. Mâine tânărul o sa fie prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea pentru dispunerea de măsuri conform prevederilor legale, informează IPJ Vâlcea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.