187 total views

Cu o durată de peste 3 ore, mai bine de 200 de participaţi şi zeci de întrebări legitime şi răspunsuri pertinente au fost ingredientele întâlnirii de joi după-amiaza, de la Colegiul ”Matei Basarab”, care i-a adus faţă în faţă pe reprezentanţii administraţiei municipale, în frunte cu primarul Mircia Gutău, şi pe locuitorii din zona de Nord a oraşului cuprinsă între strada Matei Basarab şi limita cu comuna Bujoreni.

Pe lângă prezentarea de pe site-ul oficial al Primăriei Râmnicu Vâlcea, în urma dezbaterii, unde s-a expus faptul că nu va rămâne nimeni fără căldură la iarnă, că se caută o soluție pentru problemele din salubrizare și în acest sens se intenționează crearea unei firme a Primăriei care să colecteze deşeurile de la populaţie ori că nu primarul retrocedează terenuri, prezentăm în câteva episoade alte „ingrediente ale întâlniri” și pe care nu le regăsim în expunerea oficială.

Astăzi, despre licee…

„A fost o discuție formidabilă! Gutău a desființat liceele! Îmi pare rău că nu am desființat mai multe. Mă credeți? Pentru că la Pleșoianu se bagă bani și nu au nici un elev care a luat Bacalaureatul. E posibil așa ceva? Unul să nu ia? Nu se poate așa ceva! Nu poți să ții de la Primărie un liceu cu grad de ocupare 30-40%, să plătești căldură, apă, căldură. Am învățat să ne mințim pe noi. Foarte mulți profesori își făceau norme false… spuneau că au 10 elevi la oră și mai aveau 30 la seral și dacă mergeai la seral găseai 2. Fraților, lucrul ăsta s-a stopat! Fiecare trebuie să respecte… fiecare să plătească bani pentru ce muncește”, a ținut să precizeze edilul celor prezenți la dezbatere, pentru a se înțelege exact cum stă treaba cu liceele și să se termine cu zvonurile.

Nu am înțeles ce a dorit să spună edilul prin exprimarea: „fiecare să plătească bani pentru ce muncește”, dar cu siguranță dumnealui știe. Și poate are dreptate…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.