979 total views

Comunicat CEZ II

In contextul avertizarilor ANMH pentru perioada 24 – 26 ianuarie 2014, CEZ Distributie a mobilizat in teren turele de servire operativa pentru remedierea prompta a tuturor incidentelor ce pot fi provocate de instabilitatea atmosferica.

Incepand cu 24 ianuarie si pana la ora curenta, in zona de operare a CEZ Distributie (Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Arges, Teleorman), conditiile meteo defavorabile au provocat avarii si deranjamente colective pe arii extinse, cu precadere in judetele Valcea, Olt si Arges si Teleorman.

Valcea – 8 linii electrice de medie tensiune afectate total, 3 linii afectate partial si 195 de posturi de transformare, provocand intreruperi in alimentare pentru 29370 de consumatori din 20 localitati dintre care amintim: Horezu, Costesti, Brezoi, Caineni, Racovita, Calimanesti, Voineasa, Malaia, Berislavesti, Salatrucel, Budesti, Baile Govora, Galicea, Mihaiesti, Olanu, Dragoesti.

Precizam ca situatia prezentata mai sus se afla intr-o permanenta mobilitate ca urmare a evolutiei defavorabile a conditiilor meteo si a interventiei echipelor de electricieni.
85 de echipe CEZ Distributie si ale prestatorilor externi sunt mobilizate de companie pentru solutionarea prompta a intreruperilor accidentale inregistrate.
Semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distributie se poate face apeland Info Linia CEZ la numarul unic 0251 929.

Departamentul Relatii Publice
CEZ Romania

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.