1,081 total views

La fiecare sfârşit de an se înregistrează tot mai multe cazuri de folosire necorespunzătoare a articolelor pirotehnice, aspect ce provoacă atât disconfort fonic cetăţenilor, răniri grave ale unor persoane, în special copii şi bătrâni, precum şi distrugeri de bunuri mobile şi imobile.

În acest sens, cele două unităţi de jandarmi din Craiova şi IPJ Dolj au în derulare un plan de acţiune în baza căruia jandarmii şi poliţiştii vor coopera în această perioadă, în vederea creşterii eficienţei şi menţinerii sub control a fenomenului infracţional la regimul materiilor explozive.
În Piaţa Centrală, din Craiova, luni, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au prins în flagrant un bărbat – C. Daniel, în vârstă de 32 de ani, din Filiaşi, în timp ce oferea spre comercializare, dintr-o plasă, 700 de petarde cu trei focuri. Cel în cauză a declarat că a cumpărat petardele, cu o zi înainte, de la o persoană necunoscută, cu suma de 7 lei cutia, iar acesta le comercializa cu 10 lei cutia. Persoanei respective jandarmii i-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice.

ziarulolteniei.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.