1,179 total views

Bătrâni daţi pe mâna lui PS  Irineu

Căminul de bătrâni din Râmnicu Vâlcea va fi dat în cele din urmă în folosinţă de primărie. După o serie de licitaţii eşuate, administrarea Căminului de Bătrâni din Râmnicu Vâlcea deţinut de Primăria Municipiului va fi preluată de Fundaţia Vasiliada a Mitropoliei Olteniei. „Vom avea 15 locuri sociale şi alte 60 destinate vârstnicilor”, a anuţat primarul Emilian Frâncu.

Horezenii sar la gâtul  lui Moise

Iuliana Moise devine persona non-grata în Horezu. Atacul desfăşurat în şedinţa CJ în care consilierul judeţean al PDL a cerut retragerea fondurilor alocate spitalului Sineşti a stârnit furia autorităţilor locale din Horezu. „Doamna Moise a cerut retragerea finanţării pentru a duce banii către Călimăneşti, unde vrea să plătească despăgubiri pentru plata uzului Clinicii de Balneo-Fizioterapie. Asta este, nu mai avem ce facem. Noi deservim 60.000 de persoane pe an, iar doamna Moise duce banii unde au nevoie prietenii dânsei”, a comentat Cristian Popescu, viceprimar al oraşului Horezu. Spitalul din Sineşti a trecut în subordinea Spitalului Orăşenesc Horezu în 2011, fondurile de la bugetul local nefiind suficiente pentru asigurarea funcţionării celor două unităţi.

Centru de Informare turistică la Râmnic

Primăria Râmnicu Vâlcea şi agenţia de turism Happy Tour  vor inaugura sâmbătă, 13 aprilie, noul Centru de Informare Turistică din municipiu. Acesta va fi deschis la Galeriile de Artă ARTEX din centrul oraşului. În aceeaşi locaţie, până în toamna trecută, a funcţionat un alt centru de informare turistică printr-o firmă agreată de fosta conducere a primăriei.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.