1,681 total views

În perioada 17-19 octombrie 2013 la Predeal – Pârâul Rece, județul Brașov, se desfășoară a VI-a ediție a Conferinței internaționale “Inovație și calitate în sectorul public” organizată de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
La conferință sunt invitați să participe reprezentanți de marcă ai Guvernului României, ai administrației publice românești și europene, reprezentanți ai structurilor asociative și profesionale, ai organizațiilor neguvernamentale, precum și ai mass-mediei.

Continuând tradiția, Agenția Națională a Funcționarilor Publici își propune să promoveze și anul acesta cele mai bune proiecte ale instituțiilor și autorităților publice, premiind practicile eficiente și inovative din sectorul public românesc.
În cadrul conferinței vor fi prezentate și premiate exemplele de bună practică înscrise în competiția menționată mai sus, derulată de ANFP în perioada aprilie –iunie 2013.
În acest sens, vă informăm că proiectul Instituției Prefectului Județul Vâlcea înscris în competiție în cadrul pilonului I “Administrația publică între constrângerile sistemice și dezvoltarea factorului uman” a fost nominalizat pentru premiere. Menționăm că este pentru prima dată când un proiect din județul Vâlcea a fost nominalizat pentru premiere într-o competiție, la o conferință internațională.

Date despre proiect:
Titlul proiectului: „Formare profesională pentru promovarea excelenței în administrația publică locală”
Cod SMIS:15964
Axa prioritară: 1. Îmbunătățiri de structură și proces ale managementului ciclului de politici publice
Domeniu major de intervenție: 1.3. Îmbunătățirea eficacității organizaționale
Valoare totală eligibilă: 612.499,00 lei
Grup țintă: funcționari publici din administrația publică locală
Beneficiari: 89 secretari unități administrativ teritoriale și funcționari publici din cadrul Instituției Prefectului Județul Vâlcea.

CABINET PREFECT

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.