956 total views

După şedinţa extraordinară a CL de ieri, 7 octombrie, a.c., primarul Emilian Frâncu a făcut o decralaţie cu privire la ceea ce scria pe tricourile consilierilor PDL: “TACI DRACU’ DIN GURĂ! EMILIAN FRÂNCU”. Tricourile inscripţionate au fost purtate la şedinţa mai sus menţionată de către consilierii PDL.

Declaraţia oferită de primarul nostru drag, care nu ezită la fiecare întâlnire cu presa sa aducă în vocabularul său cuvântul LEGALITATE, este o declaraţie mincinoasă. Eu am fost de faţă, domnule Frâncu şi nu eraţi cu nici o familie. După dvs. erau doar consilieri PNL ( dacă la ei făceaţi referire că sunt familia dvs.) şi nu aţi cumpărat absolut nimic de la Annabella. Aţi venit după încheierea discursului, special pe la producători să îi salutaţi pe aceştia, unde, întâmplător v-aţi întâlnit şi cu dl. deputat Romeo Rădulescu, care v-a refuzat salutul. Tot acolo aţi spus “Taci, bă, dracu’, din gură!”, unui cetăţean, chiar dacă este consilier PDL, tot cetăţean al Râmnicului este.

În septembrie, edilul din Râmnicu Vâlcea a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare cu suspendare. Potrivit procurorilor DNA, Emilian Frâncu a cerut unui arhitect 20 000 de euro, respectiv 10 % din valoarea unui contract.

CLIK PE DECLARAŢIE

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.