PSD – ioana Liţă şi Dumitru Lovin

Joi, 3 octombrie,a.c., la Sala Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea, a avut loc conferinţa Organizaţiei Judeţene Vâlcea a seniorilor PSD, ocazie cu care a aleasă o nouă structură de conducere. la această conferinţă au participat 120 seniori PSD şi l-au ales în unanimitate de voturi pe Dumitru Lovin drept vechiul şi noul preşedinte al seniorilor PSD Vâlcea. aceştia după participarea la conferinţă au primit la plecare şi un mic cadou din partea organizaţiei, constând intr-o sticlă de 2,5l coca-cola ţi un cozonac. Aceştia au fost foarte mulţumiţi de organizarea conferinţei, care a decurs conform programului stabilit.

Tot Joi, 3 octombrie, seara, la Biblioteca JudeţeanăAntim Ivireanu din Râmnicu Vâlcea a avut loc conferinţa organizaţiei de Femei a PSD Vâlcea, ocazie cu care a fost aleasă şi noua structură de conducere.
Astfel, cele aproape 150 de delegate ale femeilor din PSD Vâlcea au ales-o în unanimitate de voturi pe Ioana Liţă drept vechiul şi noul preşedinte al OFSD Vâlcea. Aceasta a a vut o susţinere foarte puternică din partea unor membri PSD Vâlcea, dar şi alţi menbri PSD. A fost susţinută pe timpul conferinţei de – Ion Cîlea, preşedintele CJ Vâlcea –  senator, Laurenţiu Coca –  deputat, Aurel Vlădoiu – preşedinte ANOFM, Cristiana Barbu – deputa, Cătălina Ştefănescu şi nu în ultimul rând europarlamentar Viorica Dăncilă