• Home »
  • Utile »
  • Joi, 10 octombrie 2013 inclusiv, termen pentru unele obligatii fiscale

Joi, 10 octombrie 2013 inclusiv, termen pentru unele obligatii fiscale

Administraţia Finanţelor Publice informează că, până joi, 7 octombrie 2013 inclusiv, trebuie depuse la Fisc, după caz: 

Declara┼úia de ├«nregistrare fiscal─â/Declara┼úia de men┼úiuni pentru persoane juridice, asocieri ┼či alte entit─â┼úi f─âr─â personalitate juridic─â, formular 010. Se depune de c─âtre persoanele juridice care au obliga┼úia s─â se ├«nregistreze ca pl─âtitori de TVA ├«n urma dep─â┼čirii plafonului legal de scutire.
Declara┼úia de ├«nregistrare fiscal─â/Declara┼úia de men┼úiuni pentru persoane fizice rom├óne, formular 020. Se depune de persoanele fizice, altele dec├ót persoanele fizice rom├óne care desf─â┼čoar─â activit─â┼úi economice ├«n mod independent sau exercit─â profesii libere, care au obliga┼úia s─â se ├«nregistreze ca pl─âtitori de TVA ├«n urma dep─â┼čirii plafonului legal de scutire.
Declara┼úia de ├«nregistrare fiscal─â/Declara┼úia de men┼úiuni pentru persoanele fizice care desf─â┼čoar─â activit─â┼úi economice ├«n mod independent sau exercit─â profesii libere, formular 070. Se depune de c─âtre persoanele fizice care desf─â┼čoar─â activit─â┼úi economice ├«n mod independent sau exercit─â profesii libere care au obliga┼úia s─â se ├«nregistreze ca pl─âtitori de TVA ├«n urma dep─â┼čirii plafonului legal de scutire.
Declaraţia de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA în vederea aplicării regimului de scutire prevăzut la art. 152 din Codul Fiscal, formular 096. Se depune de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA cu perioadă fiscală luna sau trimestrul care solicită scoaterea din evidenţa plătitorilor de TVA.