980 total views

Cu sprijinul Instituţiilor Prefectului din judeţele în care operează, CEZ Distribuţie a trimis în judeţul Galaţi 14 tone de apă minerală îmbuteliată pentru persoanele afectate de inundaţii.

Conform datelor oficiale, bilanţul provizoriu al inundaţiilor devastatoare este unul tragic: peste 6000 de persoane au fost evacuate şi nouă gălăţeni și-au pierdut viața. Echipa CEZ Distribuţie s-a mobilizat pentru a da o mână de ajutor sinistraţilor din judeţul Galaţi şi a colectat 14 tone de apă minerală pentru aceştia. Cu sprijinul direct al Instituţiilor Prefecţilor din Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi și Argeş care au pus la dispoziţie transportul necesar, produsele au fost transmise la punctele de distribuţie din zonele afectate de inundaţii pentru a ajunge la gălăţeni.

„Orice gest mic are o însemnătate mare în astfel de momente şi nu puteam rămâne indiferenţi la tragedia prin care trec semeni de ai noştrii. Gestul nostru este unul firesc şi uman şi sperăm că va servi şi altora drept exemplu că implicarea poate lua orice formă atâta vreme cât există dorinţa de a ajuta”, a precizat doamna Doina Vornicu, Director Executiv CEZ Distribuţie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.