1,224 total views

Lucrările de consolidare a malului pe la intrarea Cetăţuia din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, care au constat în ridicarea unui zid de sprijin pe o lungime totală de 268 m, precum şi umplerea cu balast a spaţiului din spatele zidului, pentru drenarea apelor, a început să aibă probleme.

 

La vremea respectivă , media locală titra: „cu această ocazie, Mircia Gutău a apreciat calitatea acestei lucrări şi a anunţat că în zonă, în viitor, se vor mai face şi alte investiţii care să vizeze consolidarea malurilor pârâului Cetăţuia”.

Imaginile alăturate, ne demonstrează fix calitatea pe care edilul a apreciat-o. Mai spunem doar că nu cunoaștem constructorul, nu știm costul lucrării, nu știm dacă există un contract încheiat între constructor și Primăria Râmnicu Vâlcea pentru această lucrare, nu știm dacă există o sumă reținută în conturile instituției pentru garanția lucrării. Nu știm nimic pentru că…lipsă de transparență și lucrări de proastă calitate pe care le efectuează constructorii aleși cu dedicație. Cine va plăti pentru repararea lucrării care nu a rezistat nici 1 an de zile, dar până la finalizarea mandatului? Nu cumva tot noi?

Îl mai vreți pe Mircia Gutău primar?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.