1,485 total views

Aseară am avut plăcerea să particip la o întâlnire pe care Virgil Pîrvulescu a avut-o cu cetățenii interesați să asculte proiectele sale de viitor si care, în definitiv ne privesc și pe noi ca cetățeni ai Râmnicului!

Încă de la început, Pîrvulescu a ținut să menționeze că el este un om pentru oameni și mereu a pus pe primul loc OAMENII, iar dacă va reuși să convingă ca prin voturile noastre acceadă la funcția de Primar, EDUCAȚIA va fi întotdeauna prioritară imobiliarelor și SĂNĂTATEA înaintea bordurilor, balurilor, albumelor, bilelor.

 

 

„Administrația este pentru oameni, în sprijinul lor!

Oamenii sunt orașul, nu florile sau bordurile lui. Succesul unei administrații performante se vede în atitudinea oamenilor care trăiesc acolo, decât de demni sunt și NU de îngenuncherea lor psihologică creendu-le dependența de Primărie! Atunci când oamenii își planifică viitorul în comunitate, administrația este de succes. Nu poți să spui că ai succes în administrație atunci când faci un oraș “frumos” dar fără perspective pentru oamenii lui. Nu poți să spui că orașul pe care-l administrezi are viitor, dar oamenii pleacă din el. Nu poți să spui că administrația ta este de succes atunci când ea este instrumentul prin care doar un grup restrâns profită de aproape toate beneficiile, iar restul cetățenilor rămân “să se bucure” de flori, de băncuțe, borduri, de asfaltări sau de bile! Când le spui oamenilor că ai nevoie de bani pentru investiții și le ceri să se împrumute sute de milioane de lei pentru următorii 10-20 de ani, iar tu decizi să finanțezi multe alte activități mai puțin urgente și mai puțin importante, înseamnă că nu administrezi orașul în folosul oamenilor care trăiesc în el”.

Și mai spunem noi că, atunci când decizi să cumperi, de exemplu: 10 bănci cu 92.000 lei, dar unui elev de nota 10 îi aloci 300 de lei/lună, înseamnă că, în administrația ta, băncuțele merită mai mult decât merită 25 de elevi de nota 10. Sau atunci când decizi că trebuie să-i dai echipei de handbal un buget de 11.000.000 lei, dar pentru bursele elevilor te plângi că nu ai bani…

Și ne oprim aici, astăzi, dar nu înainte de a întreba:

Unde au fost acești oameni care văd administrația altfel decât în interes personal?!  Mai vreți oare să continuăm cu acest nivel de disoluție?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.