1,078 total views

…cel puțin așa reiese din comunicatul de presă transmis recent, că doar nu sunt alții care gestionează banii publici. Și, pentru că a prins curaj, le declară public război politic prin intermediul aceluiași comunicat de presă în care nu a ezitat să facă referire, cu o siguranță ce-l caracterizează, la jaful din bani publici făcut prin alianța binelui” – PSD-ALDE-PER – pentru gașca din dotare și care a distrus economia județului, convins fiind că vinovații vor plăti. Cu alte cuvinte, Buican îi acuză pe Gutău și Rădulescu de tot ce e mai rău – administrație proastă, incompetență, jaf…

PNL Vâlcea, anunță public, cu scopul unei corecte informări, că principalul obiectiv al filialei este câștigarea alegerilor prezidențiale din județ, dar încă unul foarte important este și stabilirea candidaților pentru alegerile locale din primăvara anului viitor și câștigarea acestora, atât la nivel de municipii, orașe și comune, cât și la nivel județean.

PNL Vâlcea crede că vâlcenii s-au săturat de incompetența, nepăsarea și jaful reprezentanților ”Alianței Binelui” de la Vâlcea (PSD-ALDE-PER), ce au demonstrat că nu îi interesează altceva decât binele propriu și al găștii din jurul lor. Conducerea liberală reafirmă public că NU va colabora cu PSD, ALDE sau PER, care în ultimii 3 ani au distrus economia județului Vâlcea și au adus acest județ în buza prăpastiei. Jaful din banii publici din ultimii 3 ani va fi demascat de către PNL Vâlcea, iar responsabilii vor fi dați pe mâna justiției.

În ultimii 30 de ani nu a existat niciodată un furt mai mare din banii publici ai vâlcenilor, mai susține Buican care este convins că vinovații vor plăti și pentru asta face un apel public la responsabilitate.

În mare acesta este mesajul PNL Vâlcea, după căderea Guvernului Dăncilă, care prin vocea deputatului Buican Cristian, ne transmite că intră, pe față, în război direct cu primarul Gutău Mircia și președintele Rădulescu Constantin. Este mai mult decât evident că liberalul ori are un cui împotriva edilului ori aburii puterii i-au umflat mușchii atât de tare încât a uitat ce avantaje a avut din partea acestuia. Dar, dacă își asumă un astfel de război înseamnă că știe ce face. Mai mult, acest comunicat, credem că e primul semnat de domnia sa cu nume și prenume și probabil vor mai urma.

Hai, că e ….campanie!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.