2,964 total views

…DAR ȘI CĂ ÎN ACTE EMISE DE OCPI VÂLCEA ACEASTA NU SE MAI REGĂSEȘTE…

Pentru că ești notar public, și ai o influență „câștigată” pe care o afișezi când ai nevoie, îți poți permite, se pare, să faci ce vrei pe terenuri care nu-ți aparțin. Totuși, când ai un vecin pe care îl duce capul și nu-l sperie faptul că ai influență pentru că ești notar public, dar toată viața lui a muncit cinstit pentru a-și crea un trai simplu și liniștit, iar tu notar îl sfidezi încălcând legea când trebuie să o respecți mai mult decât oricine, te „îmbogățești” cu sesizări adresate către diverse instituții.

REZERVA PRIMĂRIEI ÎMPREJMUITĂ CU GARD, TEREN CARE A FOST DEFRIȘAT, STAREA LUI INIȚIALĂ FIIND CU POMI AȘA CUM SE VEDE ÎN DREAPTA IMAGINII

Sesizare către Primărie

„Ca urmare a înregistrării în Planul Cadastral fără localizare certă a terenurilor cu nr cadastru X1 și X2 – proprietari I.N și I.G. și terenul cu nr cadastru X3 – proprietar L. C., motivând lipsa Planului Parcelar, deși acesta există, și a vânzării acestor terenuri fără localizare certă, către Mazilu Claudia Ana și Mazilu Remus Lucian, a rezultat ocuparea și îngrădirea acestor terenuri cu intabulare incertă, plus ocuparea și îngrădirea abuzivă a Rezervei Primăriei”, se arată în adresa transmisă în atenția primarului Mircia Gutău de un vecin al familiei Mazilu.

Așadar, primarul Mircia Gutău a fost înștiințat că „proprietarii terenurilor la data dobândirii se învecinau cu o bucată de teren care este Rezerva Primăriei, că toate terenurile făceau parte dintr-un singur lot, dar cu toate astea între ele s-a creat un teren fără acte de proprietate, iar Rezerva Primăriei a dispărut”. Terenurile despre care se face vorbire, în adresa transmisă edilului, aparțin unor terți, iar în urma solicitării și eliberării anumitor documente de la Oficiu Cadastru Vâlcea, vecinul observă că, în doar câteva luni, din acte oficiale dispare terenul care este Rezerva Primăriei. Anexat la adresă, pentru a ușura munca celor care de fapt se fac vinovați de foarte multe „încurcături” în acte oficiale, se depun extrase de carte funciară, planuri de amplasament, dar și planul parcelar din care făceau parte toate terenurile.

„ANGAJATUL” CARE A CONTRIBUIT LA ÎNGRĂDIREA REZERVEI PRIMĂRIEI

Totuși, vecinul crede că Mircia Gutău nu știe de acest teren care îi aparține și îi solicită să-i comunice dacă „are cunoștință de acest lucru și dacă totul s-a făcut cu acceptul Prămăriei”.

Mazilu Claudia este notar public la Horezu – Dinu Camelia, mama doamnei Mazilu, este judecător la Judecătoria Râmnicu Vâlcea – cele două familii locuiesc în același loc.

Vom reveni în zilele care urmează cu alte detalii despre terenul Rezerva Primăriei pe care doamna notar, fiică de magistrat,  l-a îngrădit, dar și cu alte „cerințe” ce de curând le-au  fost îndeplinite familiei când a „pocnit din degete”.

NOTARUL „PROPRIETAR” A DAT FOC LA VEGETAȚIA CARE ERA PE TERENUL REZERVA PRIMĂRIEI, DUPĂ CE A DEFRIȘAT ȘI A FĂCUT PLATOU DE BĂTUT MINGEA SAU PE CARE POATE DOREȘTE SĂ PLANTEZE ZARZAVATURI… BIO

 

 

SCHIȚĂ ELIBERATĂ DE OCPI VÂLCEA, ÎN 2019, UNDE REZERVA PRIMĂRIEI NU MAI ESTE MENȚIONATĂ

SCHIȚĂ UNDE REZERVA PRIMĂRIEI ESTE EVIDENȚIATĂ DE OCPI VÂLCEA ÎN 2004 CA EXISTÂND

 

PLANUL PARCELAR

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.