1,227 total views

….acțiune liberală care l-a provocat la un vocabular nedemn de un edil și care, în opinia noastră, nu era oportun să fie promovat în cadrul unei conferințe de presă, indiferent cât de mult este atacat de opoziție sau de oricine altcineva. Acesta, înțelegem noi, „este limbajul pe care Gutău îl folosește frecvent si care se adresează mulțimii, care 80% așa gândesc, ca și el, și așa se adresează și în societate. Și bine face bine că procedează așa”, ne explică un cetățean care a vizualizat conferința de presă și care nu vede cu ochi răi aceste ieșiri ale edilului, pentru că politica așa se face, spune tot acesta.

Deci, apa de ploaie, mărul discordiei dintre putere și opoziție, aduce un nou război politico-administrativ în urbea noastră și scoate la iveală părți urâte ale factorilor implicați (n.r. – cuvinte jignitoare, amenințări,) și care probabil va fi mediatizat o perioadă. Lipsa de comunicare, de informare și puterea deținută de unii,  în cei doi ani electorali – 2019-2020 – ne va da ocazia să vedem multe.

„Nemernici ordinari care nu fac altceva decât să încaiere populația. Nu voi răspunde cu dulceață acestor nemernici. Un principiu în viață m-a învățat că la forță trebuie să răspund cu forță”

Alte comentarii ar fi de prisos! Tuturor, vizionare plăcută!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.