1,424 total views

Tot înainte, spre dictatura penalilor!

Infracţiuni de serviciu – Art. 296 – Purtarea abuzivă

(1) Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

 

Pentru că tot s-a propagat foarte mult clipul video care conține jigniri de cea mai joasă speță și nedemne de un primar, la adresa mea, fac cunoscut opiniei publice că, primarul condamnat de două ori pentru fapte de corupție, exact în ziua când a primit, atenție!, achitarea de la ICCJ, efectiv s-a dezlănțuit crescându-i tupeul, acuzându-mă că am făcut de râs BCR, deși nu am fost angajata BCR Vâlcea niciodată.

Gutău Mircia a trecut efectiv la intimidări PE FAȚĂ și recunoaște că se interesează despre persoana mea, fapt ce întrece atribuțiile pe care le are prin funcția de primar și pe care și-a atribuit-o înainte ca Judecătoria să-l declare oficial primar, fiind astfel acuzat de uzurpare de calități oficiale, iar dosarul „doarme” în sertarul procurorului Streza Laurențiu.

De când a pus din nou piciorul în primărie s-a ales cu un nou dosar penal, iar DNA este nelipsit din instituția care a devenit casa lui la propriu. Gutău Mircia are în sânge mânia, jignirile, ura, ilegalitățile și la cheful dat în cinstea achitării, unde a dat de mâncare și de băut la peste 500 de persoane, pe acorduri muzicale lăutărești, un cetățean prezent la masă spune că mesajul lui Gutău a fost ceva de genul: „mă voi răzbuna pe toți cei care m-au umilit….”…

În ședința de CL din data de 30 octombrie Gutău a spus: „eu nu las nimic neplătit!”

Și să nu uităm: când a fost consilier sau viceprimar, nu mai știu exact, Gutău a fost prins la furat. Ce? Asfalt! Pe care l-a pus pe terenul de tenis pe care îl are la Ocnița – Vâlcea.

„30 Octombrie 2018, ședința Consiliului Local. Gutău Mircia trece la amenințări ce depășesc cadrul legal. ” Ați făcut de rușine BCR, voi face scris BCR-ului că astfel de elemenți își permit să jignească oamenii”…

Sunteți o rușine pentru Râmnicu Vâlcea! Sunteți o rușine pentru Vâlcea! Vocabularul vă descalifică! Faptul că nu puteți să vă țineți nervii în frâu și vă dați astfel arama pe față jignind, ne arătați adevărata față! Ăsta este cu adevărat Gutău Mircia! Dacă vâlcenii uită repede, dacă vâlcenii nu văd interviurile dumneavoastră, le spun eu Gutău Mircia că-i jigniți la fiecare emisiune la care vă „desfătați”. În opinia dvs, cei care nu vă apreciază suntem niște nimeni care nu am făcut nimic în viața noastră, nu am pus o cărămidă…

Dar ați pus domnia voastră peste mormanul de avere și cărămizile noastre și asfaltul și gazonul și dalele și gardurile și tot ce aveți… din salariul de primar! Sunteți primarul care nu are curaj să-și înregistreze nici măcar o mașină pe numele lui. Sunteți primarul care nu sunteți angajat pe notariatul Mariana Gutău, dar conduceți mașina care este înregistrată pe notariat. Sunteți primarul care nu are nimic pe numele lui, dar este putred de bogat!

Concluzia?

Despre mama nu voi scrie, Gutău Mircia, nu este persoană publică!

Despre tata nu voi scrie, Gutău Mircia, este mort de peste 12 ani!

Dar despre primarul Gutău Mircia voi mai scrie!

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.