1,258 total views

Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu atrage atenția conducerii Consiliului Județean Vâlcea (CJV) cu privire la una dintre problemele pe care acestă instituție trebuie să o gestioneze atât pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, cât și pentru ceilalți locuitori ai județului Vâlcea.

Printre cele mai importante obiective se numără administrarea patrimoniului sistemului de sănătate publică, în acestă situație aflându-se un teren al Spitalului de Obstretică-Ginecologie (Maternitate) din reședința de județ, cu secții aparținând Spitalului Județean de Urgență din subordinea CJV.

În consecință, Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu solicită Președintelui CJV, Constantin Rădulescu și consilierilor județeni să renunțe temporar la concentrarea pe o investiție în imobilele aflate la pct. 25 pe ordinea de zi a ședinței din data de 31.08.2018, însemnând amenajare garaje aparținând Prefecturii Vâlcea și să accepte inițierea unui proiect de hotărâre pentru următoarea ședință, pentru amenajarea terenului Spitalului de Obstetrică-Ginecologie aflat într-o stare avansată de degradare și insalubru. Considerăm mult mai importantă și oportună o asemenea investiție, decât o alta în clădiri administrative. De asemenea, avem convingerea că domnul Președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, Președinte și al PSD Vâlcea aflat la guvernare, va demonstra că instituția pe care o coordonează are responsabilitetea și puterea financiară necesară pentru a rezolva, fără înstrăinare temporară sau definitivă, situația în care se găsește terenul aferent Maternității. Orice persoană rezonabilă înțelege că administrarea imobilelor Sistemului Public de Sănătate este prioritară în fața modernizării unor garaje.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu are astfel ocazia să se disocieze de inițiativele imobiliare dubioase ale primarului Râmnicului, Gutău Mircia a cărui singură preocupare în acest mandat este comparabilă cu interesele unei agenții imobiliare.

Maternitatea este o emblemă a Consiliului Județean Vâlcea și o unitate sanitară vitală pentru comunitatea vâlceană, nu un alt motiv derizoriu de afaceri imobiliare !

Departamentul de Comunicare al PNL Râmnicu Vâlcea

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.