1,600 total views

Nimic neobișnuit. Doar că recunoașterea acestor merite s-a făcut de către un primar care a comis mai multe infracțiuni, devenind astfel, la momentul respectiv, infractor. Așadar, un primar care va avea tot timpul atârnată de gât eticheta de infractor dovedit și condamnat definitiv, cu pedeapsa executată, s-a găsit acum să ofere diplome de merit pentru orașul nostru. Nimeni altul decât cel care a fost mandatat (angajat) de noi să ne administreze orașul și bugetul lui, plătit fiind pentru asta și care a considerat de cuviință să își tragă și el partea.

Nu este niciun secret faptul că Gutău Mircia a ajuns unul dintre cei mai bogați vâlceni (în 2012 avea 100.000 de euro bani lichizi). Dar cum a făcut această avere? Soția? Din afacerea cu notariatul? Cum? Simplu! Se pare că notariatul lui Gutău a lăsat cu mult în urmă toate notariatele, la câștiguri! Alexandre Dumas ar fi gelos, căci toate fac cât unul, dar unul e cât toți. La un loc…. Un notariat care a produs unul din cei mai bogați vâlceni, chiar dacă neoficial. Pentru că poate! Iar noi trebuie să înghițim această minciună ieftină. Dar atunci dacă-i așa, felicitări celui mai de succes notariat din județ. Poate chiar din țară!

Cităm: “Soția mea a fost prima în top când nu eram primar, prima în top când eram primar, prima în top când eram pușcăriaș, prima în top și acum”.

Ăsta chiar ne ia pe toți de proști?

1. Crede cineva că dintr-un notariat ajungi cel mai bogat vâlcean? Depășești afaceri ca Boromir, Annabella, Diana, Nurvil, Damila sau Restaurante OK dintr-un notariat?
2. De unde știe Gutău c
ât au câștigat ceilalți notari?
3. Toți oamenii care trăiesc
în Râmnicu Vâlcea știu cum a făcut Gutău banii… Cui vinde el gogoși?
Această declarație este o sfidare la adresa tuturor v
âlcenilor … RUȘINE!
O să revenim cu rezultatele unei anchete jurnalistice pe subiectul
“averea lui Gutău”.
Concluziile vor fi de-a dreptul uimitoare, o să vedeți!

E trist vezi cum aprope toți oamenii de afaceri din oraș se poziționează în 2 tabere:

1. Cei care s-au predat lui Gutău și își susțin afacerile numai datorită contractelor și aranjamentelor făcute de acesta.

Și atunci, celor care execută lucrări pentru stat, primite de la Gutău sau “partenerii” lui de alianță, le spun numai atât: nu sunt banii lui, nu vă plătește din banii lui (vezi afacerea – Catedrala Ostroveni), iar pentru lucrările pe care le faceți trebuie să fiți plătiți, fără nicio altă condiție. Ați muncit să dezvoltați afacerile voastre. Nu trebuie să vă ploconiți la acest individ certat și astăzi cu legea pentru a vă deconta lucrările sau a vă acorda alte lucrări. Odată ce faceți asta sunteți vânduți lui … și conștienți că atunci când Gutău va pleca de la Primărie veți rămâne fără lucrări primite, va trebui să licitați corect pentru ele, dar nu o să fie nevoie să dați nimic parandărăt.

2. Cei care nu depind de Gutău.

În mare parte afacerile mari care deja sunt extinse dincolo de granițele județului nostru, dar care nu vor să se pună rău cu Gutău și evită să își exprime opiniile politice.

3. Nimeni. Această categorie încă nu există.

A reușit fostul pușcăriaș să-și adune în jurul lui numai servitori și să facă din acest oraș tot ce vrea el. În acest moment un singur creier hotărăște în ce direcție merge acest oraș. Și asta în condițiile în care am ales un Consiliu Local format din 23 de reprezentanți ai comunității. Degeaba! A reușit Gutău să vă facă să alegeți în acest consiliu NUMAI marionetele lui, oameni cu ZERO contribuție, oameni care parazitează această funcție și nu fac decât să fie un vot la număr pentru Gutău.

Băăăăi! Toată lumea vede ce este acest Consiliu Local! Nu suntem așa de proști cum ne crezi! Te vedem! Vedem ce faci!

Revenind la mascarada organizată de Gutău putem constata un singur lucru: toți cei care au venit la eveniment și au acceptat aceste “diplome” s-au umplut de “respect”! Cum, mă, să te duci tu în ”casa infractorului”, să fii premiat pentru merite aduse orașului? Cum? Păi voi nu v-ați gandit deloc? Cum adică sunteți premiați pentru tot ceea ce ați făcut pentru oraș tocmai de cel care s-a dovedit că s-a folosit de încrederea voastră pentru a fura? Nu v-ați gandit că acordarea acestor diplome de către acest individ, în casa lui, nu are nimic de-a face cu recunoașterea unor merite???

Este clar o încercare a confirmării locului de lider al comunității din partea lui Gutău. Și toți cei care ați fost acolo și ați acceptat să primiți diplomele ați recunoscut implicit autoritatea celui care v-a oferit aceste pseudo-distincții. Doar nu credeți că au și vreo valoare pentru voi? Din contră …

Mulți s-au dus acolo bine intenționați sau în necunoștință de cauză. Dar asta nu-i absolvă. Gutău nu a premiat oameni simpli, oameni care nu îi oferă nimic sau care nu contează. Pe ăia, care îl mai cred, îi vrăjește la vot!

În rest, numai de bine vâlcenilor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.