1,250 total views

Pentru Nicolaescu Florian, magnatul gunoaielor depozitate ilegal și Ilie Fârtat, fostul primar al orașului Horezu, instanța Horezu s-a pronunțat, azi 4 aprilie 2018, în dosarul cu nr. 1277/241/2015, obiectul dosarului fiind –  uz de fals, fals în declarații și fals intelectual. Astfel, s-a decis ca Ilie Fârtat să primească 4 ani cu suspendare și 7 ani în interzicerea dreptului de a fi ales, iar Nicolaescu Florian 3 ani cu suspendare, dar și cheltuieli de judecată în valoare de câte 3000 de lei de fiecare. Se pare că pentru SC Sacomet SA instanța ar aplica și o amendă penală.

Fosta conducere administrativă a orașului Horezu susține că a dat spre delegare serviciul de termoficare doar să atragă CET Govora SA în proiect, dar acesta s-a dovedit a fi de fapt un cadou pentru Sacomet și nu pentru CET Govora, ne-a informat edilul Sărdărescu.

Pe scurt, SC Sacomet SA prin administrator Nicolaescu Florian primește în delegare de la fosta conducere a primăriei Horezu serviciul public de termoficare, dar prin falsificare de documente. Magnatul gunoaielor care nu știe cum să se mai autodenunțe, crezând că se apără, pe toate canalele media, plătind astfel apariții tv sau online, apelează la “sensibilitatea” edilului Fârtat și obține documente false cu ajutorul cărora intră în posesia contractului de delegare pentru termoficarea orașului. Mai mult decât atât, Ilie Fârtat susține că a semnat ca primarul ce i-a dat funcționara din cadrul APL, neștiind chipurile situația financiară dintre Sacomet și Primăria Horezu, se mai arată în declarațiileculese din spațiul public. Bineînțeles că Fârtat a știut ce semnează, doar nu era vorba de a elibera o simplă adeverință, ci un document ce avea să stea la baza delegării unui serviciu public al comunității. Astfel, cu bună știință, fostul edil a semnat în favoarea agentului economic Sacomet o adresă din care rezultă că acesta nu are datorii la bugetul local, deși înregistra undeva la 200.000 lei datorii la data eliberării documentului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.