VIDEO Administrația Rădulescu are doar plombe, nimic altceva!

Să nu credeți că am așteptat ca președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, să răspundă la articolul nostru. Știm că nu o va face. Nu facem un caz din asta, dar noi ne ținem de promisiune și îi mai dedicăm un articol pe același subiect.

Am intrat în posesia unui film din care reiese că bătaia de joc pe banii noștrii continuă. Astfel, dacă pe DJ 703L așa au înțeles cei de le RAJDP să plombeze, pe DJ703G plombele sunt deja găuri.

Concret, după ce s-a terminat de plombat pe Dăești, ”băieții deștepți” au continuat pe Sălătrucel-Berislăvești care se intersectează cu Jiblea, mai exact DJ 703G, iar din film se poate vedea calitatea lucrărilor. Până la urmă, cum ai putea să asfaltezi la lumina farurilor?

”Bătaie de joc pe banii noștrii !! „Asfaltează” (dacă se poate numi asfalt) noaptea precum dau legile în Parlament !!(pentru cine înțelege aluzia). Îi aștept cu mătura să facă curat !! RUȘINE RAJDP VÂLCEA”, se arată într-un comentariu pe un cont de socializare.

În loc de concluzii

  1. România. Undeva în Oltenia. Un ziarizd celebru, Lingău, înălța ode la capu’ la Vâlcea, Prostin Rădulescu. No comment.

http://ziaruldevalcea.ro/2017/12/17/cel-mai-muncitor-si-eficient-politician-valcean-constantin-radulescu-presedinte-psd-valcea-si-cj-valcea/

Bătaie de joc pe banii "noștri" !! "Asfalteaza"(daca se poate numi asfalt) noaptea precum dau legile in parlament !!(pentru cine intelege aluzia) Ii astept cu mătura să facă curat !! RUȘINE RAJDP VÂLCEA

Posted by Pandelu Delu on 8 Decembrie 2017

Vom reveni!