896 total views

Consiliul Local Ștefănești – vot pentru al treilea viceprimar… 

…deoarece liberalii lui Buican se atacă între ei și asta doar pentru că nu știu să negocieze politic cu alte partide sau pentru că nu toți sunt în aceeași tabără liberală, adică a lui Buican. Mai mult, la Ștefănești pesedistul Uță conduce ”mâna” de liberali și atunci te întrebi cine pe cine trădează: pesediștii pe liberali sau liberalii pe liberali?

foto/publipro.ro

Astăzi, 18 decembrie a.c., are loc ședința ordinară a Consiliului Local Ștefănești , ședință ce are pe ordinea de zi și validarea unui nou viceprimar și un alt consilier local. Pentru că pe 1 septembrie 2017, CL Ștefănești a fost nevoit să-și valideze alt viceprimar în detrimentul celui ales la localele din 2016, acesta aflându-se în incompatibilitate, acum, după doar trei luni, același CL trebuie să-și valideze alt viceprimar în detrimentul celui care-și pierde mandatul fiind exclus din partid, ilegal!

Totul a început când pesedistul Uță, primarul localității, i-a cerut fostului viceprimar – Popescu Ilie – președintele PNL Ștefănești, să-l distrugă politic pe colegul Radu Florea, iar în schimb va primi funcția de administrator public. Totuși, la alegerea lui Radu ca viceprimar (1 septembrie 2017), Uță nu s-a gândit că acesta va fi ales cu o majoritate lejeră, fiind trădat doar de colegii săi de partid, dar Ilie își primește funcția negociată. Astfel, Radu Florea este ales viceprimar de alianța PSD-PMP-UNPR-PRU-ALDE și strică planurile pesedistului Uță care avea în cărți alt nume pentru funcția de vice.

Concret, la îndemnul pesedistului Uță, în urma unor negocieri pesedisto-peneliste eșuate, să scape totuși de Radu, îi cere lui ”Iliuță” incompatibilul să convoace de urgență o ședință de partid să obțină excluderea lui Radu. Și a obtinut-o! Ilegal! Numai că, excluderea acestuia din partid a fost aprobată, tot ilegal, și de conducerea județeană. Toată acestă mascaradă de partid, din informațiile obținute, se va lămuri în instanță. Motivele excluderii din partidul PNL a fostului viceprimar – Radu Florea – sunt destul de puerile și nejustificate de către organizația locală, dar și cea județeană.

Vom reveni cu amănunte după ședința de CL!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.