1,289 total views

descarcă – Plangere Asociatia Fii Om Pentru Om si Mediu

Primăria alege, pe o parte, ce plângeri să aducă în atenția Consiliului Local și pe altă parte ignoră anumite sesizări pentru care nu formulează nici un răspuns, indiferent care ar putea fi acela.

DESCARCĂ VIDEO – PLANGERI

Mai mult, nu înțelegem de ce aceste plângeri se pun pe ordinea de zi a unei ședințe, dacă nu intră în discuții. Din informațiile noastre știm că plângerile adresate primăriei fac obiectul unui raport de specialitate, întocmit de un anumit departament și propus a fi sau nu proiect de hotărâre supus votului CL. Deci, atâta timp cât, conform raportului de specialitate plangerile nu sunt întemeiate și nu fac obiectul unui proiect de hotărâre, de ce sunt puse pe ordinea de zi și ce legătură au acestea cu CL?

Un exemplu este Asociația ”Fii Om-Pentru Om si Mediu” care s-a adresat pentru a doua oară Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea, dar de data aceasta cu o plângere în care solicită revocarea Hotărârii nr. 332/220 căt și a Hotărârii nr.52.

Hotărârile la care se face referire sunt cele care au stat la baza majorării, în doar două luni cu peste 80%, a tarifelor pentru colectarea separată și transportul separat al deșeurilor menajere. Iată, demersul nostru jurnalistic din august 2015 și până în prezent ar putea da roade. Fiind singura publicație care a adus în atenția cititorului râmnicean modul defectuos pe care operatorul de salubritate înțelege să-l presteze în municipiu, inițiativa asociației nu poate decât să ne bucure. Aceasta a mai făcut un demers la jumătatea lunii martie în care solicita o verificare din partea executivului local pentru utilizarea celor 100 mp de către Romprest la Stația de Compost Râureni.

La prima sesizare, pe care o atașăm acestui articol, adresată municipalității de către Asociația ”Fii Om-Pentru Om și Mediu”, Primăria Râmnicului, prin departamentele de specialitate, nu a formulat nici un răspuns!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.