1,341 total views

Alături de alte 14 persoane, el este suspect într-un dosar instrumentat de poliţiştii vâlceni de la Combaterea Crimei Organizate şi procurorii DIICOT prin care a fost destructurată o reţea de trafic de droguri

P.R.Ş, în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a a fost ridicat de poliţişti chiar de la ore, spre stupefacţia colegilor şi profesorilor. Sursele noastre susţin că ar fi fost filat de mai bine de două săptămâni, însă urmărirea întregii reţele durează, conform comunicatului Poliţiei încă de luni bune.

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) din Râmnicu Vâlcea şi procurorii DIICOT au efectuat luni, 6 martie, 16 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de cultivare şi comercializare de cannabis. Au fost ridicaţi aproape 55.000 de lei, peste 7 kg de cannabis, 87 de plante de cannabis, 2 arme de foc şi 86 de cartuşe cu glonţ, grindere, cântare, telefoane mobile şi instalaţii de umiditate şi căldură. Percheziţiile domiciliare au fost efectuate în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în comunele Prundeni, Ioneşti şi Milcoiu, din judeţul Vâlcea. Activităţile vizează persoane bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis indoor.

VIDEO Cultură indoor într-o gospodărie din Prundeni, suspecţii audiaţi la Parchet

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016, ar fi fost constituit un grup infracţional în scopul cultivării şi comercializării de cannabis, pe raza judeţului Vâlcea. Cultura ar fi fost dezvoltată într-o casă din localitatea Prundeni, judeţul Vâlcea. În urma percheziţiilor au fost ridicate 7.095 de grame de cannabis, 87 de plante de cannabis, 10 seminţe de cannabis, 2 arme de foc, 86 de cartuşe cu glonţ, instalaţii de umiditate şi căldură, 4 grindere, 2 cântare şi 8 telefoane mobile. De asemenea, au fost ridicaţi 54.850 de lei, 480 de euro şi 240 de lire sterline.
Poliţiştii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, precum şi jandarmi.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.