1,429 total views

Reprezentanții celor două tabere politice, aflate în dispută după demisia lui Dan Nițu, zilele trecute și-au dat întâlnire la Tăriceanu și Daniel Constantin. Din tabăra ALDE au făcut parte Liviu Boban, Dumitru Drăgănescu, Loredana Drăgănescu-Predescu-Florescu, Viorel Vicol și Dan Cocoș. Tabăra PSD-iștilor a fost compusă din Dumitru Lovin, Adrian Bușu, Remus Grigorescu și încă cineva pe care n-am reușit să-l identificăm.

Screenshot_2016-03-22-10-25-26-1

După ce s-au certat ca la ușa cortului, au intrat la Tăriceanu în birou unde s-a pus problema preluării funcției de președinte al Organizației Județene ALDE de către Dumitru Lovin. Acesta a cerut să i se spună câte organizații are ALDE în teritoriu la Vâlcea. Boban i-a spus că sunt 50 de organizații, neștiind că Lovin sondase deja terenul și aflase că nu sunt decât 22, rămase după plecarea altor 6 la Partidul Umanist.
Discuțiile s-au soldat cu decizia conducerii centrale de a-l numi pe Dumitru Lovin președinte la ALDE Vâlcea. Acesta a promis că va începe curățenia de primăvară în Organizația județeană, cu măturarea puturoșilor din partid, prezenți la București.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.