1,169 total views

20160219_132014De câteva zile, la intersecția dintre drumul național ce duce spre Horezu și cel ce duce spre Tomșani, se lucrează de zor la amenajarea unui parc.

20160219_143728Lucrările se desfășoară sub directa supraveghere a primarului comunei Tomșani, Dumitru Pearcu, viceprimarului și secretarului primăriei. Toți trei sunt văzuți la lucru, aproape zilnic, de dimineața și până seara, încercând să transforme un teren recent câștigat de Primărie după ani lungi de procese, într-o frumoasă poartă de intrare în comuna Tomșani.

Este un obiectiv pe care gospodarul edil al Tomșaniului vrea să-l realizeze în regim de ”muncă patriotică”, fără investiții care să greveze bugetul localității. Așa cum a reușit să schimbe fața comunei, credem că și acest parc va arăta foarte frumos, cunoscându-l pe Dumitru Pearcu un primar ambițios cu viziuni clare și precise pentru20160219_143653 dezvoltarea comunei. Pearcu este unul dintre cei mai longevivi primari din țară și realizările lui, din perioada mandatelor, îl legitimează pentru încă un mandat de primar al Tomșaniului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.