Răutate fără margini în Consiliul Local Lungeşti

Cei 7 consilieri habarnişti ai CL Lungeşti s-au dat din nou în stambă. Capul inconştienţilor este un tânăr pesedist, învăţător la bază, care la anul va candida împotriva actualului primar, dar care în prezent refuză să voteze proiectele propuse de primar pentru bunăstarea cetăţenilor din comună, doar pentru a-i sabota campania de anul viitor.

Ionut-Dumitrascu

Orice om cu mintea întreagă se poate întreba de ce oare mai vrea să candideze dacă nu doreşte binele comunităţii? Răspunsul este unul simplu – pentru bunăstarea lui personală.
Gaşca de pesedişti din Lungeşti este coordonata sută la sută de preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. Şi atunci, ne punem o altă întrebare, ştiind că doar politic se mai decide în ziua de astăzi ceva, de ce noul lider al PSD îi sfătuieşte să nu voteze proiectele primarului liberal Costea Tiberiu, de ce-şi sabotează propria comună?

PSD-Lungesti

Joi 20 august, Consiliul Local Lungeşti s-a reunit în şedinţa ordinară pentru a aproba un singur punct de pe ordinea de zi a şedinţei. Dacă la şedinţa ordinară a lunii iulie, consilierii locali au avut pe ordinea de zi 6 puncte şi şedinţa a durat peste 4 ore, ieri, singurul punct de pe ordinea de zi, a fost dezbătut în aproape 2 ore. Pe ordinea de zi a fost pus spre aprobare proiectul “Predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale ţi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii “CNI” SA., a amplasamentului CĂMIN CULTURAL LUNGEŞTI.

LungestiFiecare consilier ,,Gică contra” a luat cuvântul şi şi-a dat cu părerea, dar nici unul nu a argumentat de ce a refuzat cu vehemenţă votarea acestui proiect.
Proiectul cu pricina a fost pus astăzi pentru a treia oară pe o ordine de zi, prima încercare a avut loc în 2014, a doua în 2015. Edilul promite că la următoarea şedinţă ordinară îl va repune din nou pe ordinea de zi, şi o va face până îl vor vota.
Primarul susţine că, miercuri 26 august, va mai face o şedinţă, de această dată o extraordinară, care va avea pe ordinea de zi şi proiectele de hotărâre din luna iulie nevotate de cei 7 habarnişti: angajarea unui şofer pentru microbuzul şcolii şi bugetul pe trimestrul II.