282 total views

COMUNICAT DE PRESĂ

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania

EURES România dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Bucureşti în data de 6 martie 2014. Compania germană Europa Park oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (10 de posturi), ospătar/personal servire clienţi (20 de posturi), bucătar (40 de posturi) si supraveghetor de noapte (10 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu de cel puţin 2 ani şi cunoşţințe bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier şi să aibă atât cunoştinţe foarte bune de limba germană (nivel B2), cât şi cunoştinţe de limba engleză şi limba franceză.

Angajarea se face pe o perioada cuprinsă între 6 luni şi 1 an în funcţie de ocupaţie, începând cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, în conformitate cu tariful prevăzut în contractul colectiv de munca în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. Angajatorul asigura cazarea şi oferă programe de formare profesională, promoţii şi servicii complementare.
Persoanele cu domiciliul în judeţul Vâlcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, telefon 0350 419,715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecție. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Vâlcea);
– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);
– cazier judiciar în original din care să reiasă ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţa de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

DIRECTOR EXECUTIV

DUMITRU NICU CORNOIU

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.