Loading

Aplică cei 5 paşi pentru reîncărcarea bateriilor şi vei simţi ca prin magie schimbările benefice. Secretul eficienţei acestor metode pentru reîncărcarea bateriilor este să le respecţi în fiecare zi. Poate părea complicat dar cu puţină atenţie se poate şi-ţi vor intra în rutină.
MĂNÂNCĂ SĂNĂTOS ŞI HIDRATEAZĂ-TE
1.    Nutritie.
Hrăneşte-te cu ce trebuie. Asta înseamnă ca dieta ta să cuprindă toate grupele de alimente, să nu sari peste mese, să mesteci încet şi să nu mănânci pe fugă sau în picioare. Toate sunt metode pentru reîncărcarea bateriilor şi toate ar trebui să intre în obiceiurile tale bune. În lipsa acestui program, se instalează cu uşurinţă diverse afecţiuni. În plus respectă şi regulile dietei de vară.

2. Ceaiuri.
Chiar dacă bei suficientă apă, un aport consistent de ceaiuri este o binecuvântare pentru starea ta de bine. Ceaiurile îţi furnizează antioxidanţi preţioşi pentru lupta cu ridurile şi cu lipsa de vlagă. Aşa că, alege un ceai de plante în locul sucurilor carbogazoase.

Secretele femeilor suple
ÎMBINĂ ODIHNA CU RELAXAREA
3. Odihna. Fă în aşa fel încât sloganul „somn 8 ore pe noapte“ să nu rămână doar nişte vorbe. Lipsa odihnei atrage după ea probleme hormonale şi, în timp, face ca organismul să funcţioneze defectuos. Odihna este combustibilul fără de care celulele nu s-ar putea regenera complet şi o cale bună pentru reîncărcarea bateriilor.

4. Odihna activă. Aşa cum îi spune şi numele, înseamnă să te detaşezi şi, în acelaşi timp, să faci ceva. Odihna activă poate să presupună mişcare, drumetii, ieşire la un film şi, în general destindere. Cu alte cuvinte, activităţi fără stres şi tot ce implică ieşirea din rutina zilnică, debarasarea de ceea ce faci în mod obişnuit. Dacă nu ai timp de activităţi de acest gen, o rupere de iureşul cotidian o faci şi la bucătărie, dacă îţi place să găteşti.
    Incearcă dieta cu mere
5. Relaxare. Nu confunda relaxarea cu starea de repaus şi nici cu odihna. Corpul se manifestă cel mai adesea prin reacţii somatice atunci când simte presiune psihică. Iar cele două paliere – fizic şi psihic – sunt foarte legate. Nu trebuie să aştepţi să simţi că „nu mai poţi“, ca să te programezi la o şedinţă de masaj sau să mergi la un salon pentru un tratament spa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.