87 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din sectorul Drăgăşani a desfăşurat o serie de activităţi în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, au fost remediate 4 avarii la reţeaua de apă în municipiu şi în comuna Prundeni: pentru refacerea branşamentului ce alimentează adăpostul Primăriei Drăgăşani din reţeaua de distribuţie de 325 mm, la şcoala Tudor Vladimirescu, pe str. Ferdinand (Ocolul Silvic), precum şi în Prundeni (str. Nicolae Filimon şi Tudor Vladimirescu nr. 49).

De asemenea, pe str. Tudor Vladimirescu a fost refăcută o traversare pentru branşament din ţeavă de oţel, acesta fiind înlocuit cu ţeavă din PEHD Dn 40, în cadrul unui proiect al Primăriei Drăgăşani finanţat din fonduri europene. În continuare, a fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Tudor Vladimirescu, Traian, Avram Iancu şi Belşugului, la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani” din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”, respectiv efectuării lucrărilor la „Extindere canalizare în Drăgăşani (cartierele Zlătărei, Zărneni şi Valea Caselor) în cadrul proiectului „Realizarea ratei de conectare de 100% în aglomerarea Drăgăşani”.
Alte lucrări punctuale au vizat: spălarea coloanelor de canalizare noi realizate în cartierul Zlătărei; curăţarea căminelor de racord la reţeaua de canalizare a scărilor de bloc Gară şi H; spălarea reţelei de canalizare pe str. Regele Ferdinand; montarea de plăcuţe indicatoare pentru elemente de reţea în Zlătărei; urmărirea funcţionării echipamentelor şi verificarea parametrilor apei potabile la staţiile de apă Rudari şi Olt (Drăgăşani), dar şi la cele din Prundeni; urmărirea funcţionării echipamentelor şi verificarea parametrilor apelor uzate epurate descărcate în emisar la Staţia de Epurare Drăgăşani.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.