556 total views

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna februarie 2014 în Oradea, jud. Bihor, o bursă a locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol – cules căpşuni în Danemarca. Se oferă 30 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură – culegători de căpşuni.

Durata contractului: 6 – 7 săptămâni (de la începutul lunii iunie până în jurul datei de 15 august) , 6 zile/săptămână, în medie 25 – 30 ore/săptămână.

Condiţii:
Cazare în clădire/camere; taxa de cazare = 8 euro/zi (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, Internet, wireless, duşuri, TV, maşini de spălat)
Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram)

Cerinţe:
• Vârstă minimă – 18 ani.
• Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu
• Muncă fizică grea, indiferent de clima
• Experiența in munca agricola constituie un avantaj;
• Lucrătorii trebuie sa fie motivate si flexibili in privința programului de lucru
• Se acceptă şi cupluri

IMPORTANT !
Se trimite CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De asemenea, candidaţii vor trebui să completeze on line şi un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul susmenţionat.

Informaţii suplimentare se găsesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk.

OFERTA ESTE VALABILA PÂNĂ LA DATA DE 31.01.2013 !

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului. Detaliile referitoare la data precisa, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

INFORMATII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www. eures.anofm.ro sau la AJOFM VALCEA, str. Dacia, etaj III, Compartiment EURES, camera 1, tel. 0350/419.715

DIRECTOR EXECUTIV,

DUMITRU NICU CORNOIU

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.