76 total views

Publicația online ”Timpul de Vâlcea” își reia activitatea și revine în atenția cititorilor cu noi articole despre activitatea aleșilor locali, a politicienilor și nu numai. Mai mult, să nu uităm că avem administrații/instituții ce sunt conduse de indivizi care când s-au văzut în fruntea lor au uitat de ce au fost puși acolo, scopul lor devenind doar unul singur, îmbogățirea proprie și a grupului de interese din care fac parte. Nici pe ei nu îi vom uita și vom continua demersul jurnalistic în privința anumitor clienți ai publicației, dar și a altora și astfel vom urmări îndeaproape activitatea lor.

Vom continua să prezentăm realitatea locală chiar dacă unora nu le convine și multora da. Proiectele municipiului, dar și ale județului le vom prezenta felicitând când este cazul și critica deopotrivă. Nu-i vom uita nici pe edilii din județ și vom promova evenimentele/proiectele acestora atunci când este cazul.
În același context, le mulțumim deopotrivă tuturor celor care ne citesc. Așadar, urmăți-ne și anul acesta așa cum ați facut-o și în anul care a trecut, iar noi promitem aceeași obiectivitate în prezentarea articolelor.

La mulți ani, tuturor! Un An Nou fericit, plin de succese!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.