168 total views

Mult aşteptata şedinţă a Consiliului Local, programată pentru ziua de 28 mai, şi-a pierdut obiectul principal de dezbatere din cauza superficialităţii consilierilor liberali care au demarat cea de-a doua acţiune de schimbare a actualului primar interimar Gigi Matei fără să citească ultimele modificări legislative.

Dacă senatorii PNL ar fi trecut pe la Parlament ar fi aflat că Senatul a aprobat, în data de 19 mai, noile modificări la Legea Administraţiei Publice Locale nr.215, modificări publicate în Monitorul Oficial în data de 20 mai, adică cu două zile înainte de demersul liberalilor, Victor Stănculescu şi Ştefan Prală.

Buican a dat cu legea-n gard şi a ratat demiterea lui Matei

Luni 25 mai, interimarul Râmnicului a declarat că acţiunea liberalilor va fi un fiasco total. Social democratul a declarat că liberalii sunt total nepregătiţi pentru astfel de acţiuni, altfel ar fi aflat la timp de modificările aduse Legii Administraţiei Publice Locale nr. 215/2001 4, conform căreia, pentru schimbarea lui, liberalii au nevoie de 16 voturi şi nu s-ar mai fi făcut de râs.

,,Sunt nepregătiţi! În data de 19 mai 2015, Senatul a aprobat modificările la Legea Administraţiei Publice Locale nr. 215/2014 şi schimbarea din funcţie a viceprimarului se poate face prin hotărâre adoptată cu votul a două treimi din numărul consilierilor în funcţie. E păcat că unii lideri se înconjoară cu oameni care nu au ce căuta în preajma lor şi îi pun în situaţii penibile. Am toată deschiderea pentru domnul Vîrlan, dacă nu pleacă, cum zicea, nu-l dau afară, nu-i iau în calcul nici absenţa, şi chiar dacă îmi este subordonat nu voi fi supărat că lipseşte de la serviciu şi stă prin baruri”, a afirmat viceprimarul PSD.

Social democratul a precizat, special pentru duşmanii politici, că Faurecia a decis să rămână în Vâlcea.

,,În ceea ce-i priveşte pe cei care-mi doreau răul îi anunţ că la 1 martie 2016, Râmnicul va avea încă 1 600 de angajaţi care vor plăti la bugetul de stat taxe şi impozite, prin deschiderea celei mai mari fabrici din ţară de către firma Faurecia. Aşa că, îi rog pe cei care mi-au cerut demisia pentru că alung investitorii din oraş să-şi ceară scuze. Datele tehnice cu privire la acest proiect vor fi oferite de conducerea firmei Faurecia printr-un comunicat de presă, aşa s-a convenit la întâlnirea pe care am avut-o ieri”, a precizat Matei.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Poate il trimiteti acasa si pe pensionarul de la Piete Prest care mai mult aduce prejudicii decat produce.
    De fapt nu produce, doar ia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.